Så får du ett fantastiskt vackert hårsvall

Så får du ett fantastiskt vackert hårsvall

Kycklinggul, du har blivit riktigt knallgul i botten och snarare brandgul i längderna. Det är med stor förskräckelse du synar resultatet av ditt lilla hemma-experiment. Blekningen var ju billig på din lokala livsmedelsaffär och det stod ju faktiskt att det var lätt som en plätt att få en fin blond färg. Tänk så fel de hade. Du är inte ensam, vi är många som har gått på denna nit när vi drömt om ett skimrande hårsvall. Skadan kan dock repareras! Ring till en frisör och beskriv din lilla incident. Ett proffs kommer att ta hand om ditt hår och förvandla färgen till den kalla nyans du egentligen var ute efter.

 

Skippa experiment hemma i badrummet, gå till en expert

Gå till en frisör som tar hänsyn till din personlighet, attityd och dina önskemål vid val av rätt nyans. Hitta en expert som klipper och färgar med kreativitet och glädje. 

Det är ett sant hantverk, och frisörer har tillbringat många år med teoretisk och praktisk undervisning, examinationer och praktik. De kan allt om kvalitet på hår, hur man blandar rätt färg och får till exakt rätt frisyr. De erbjuder så mycket av erfarenhet, engagemang och kunskap, något som en förpackning du köper i affären definitivt inte är i närheten av att kunna erbjuda!

Hos din frisör kan du få mer än en snygg frisyr

Många tycker att det är helt fantastiskt att gå till frisören av fler än den uppenbara anledningen. Hos din frisör blir du ompysslad, får håret schamponerat och hårbotten masserad. Där kan du även öppna ditt hjärta och prata om ditt och datt, för frisörer är vana vid att de ibland även får rollen som hobbypsykolog. Ta hand om dig själv, ditt hår och ditt välmående. Boka en tid hos exempelvis en erfaren frisör i Borås så får du ett fantastiskt vackert hårsvall.