Konferens i naturskön miljö på Värmdö

26 november 2020 jonas olsson

En konferens är en investering inte bara i pengar genom hyra av lokal, utan även därför att den ordinarie verksamheten står still då konferensen pågår. Men en konferens är också en investering i energi och engagemang från alla som deltar. Om sedan konferensen blir lyckad får man igen investeringarna med råge. 

En lyckad konferens ska gärna leda till utveckling och förkovran, och den ska ge deltagarna energi. Man ska inte vara trött efter en konferens utan känna positiva känslor och ha viljan att utveckla och förändra. För att man ska nå dit och få ut så mycket som möjligt av konferensen gäller det att man har en tydlig målbild uppsatt. Men för att lyckas med detta är det jätteviktigt med en god planering både av logistik och program under konferensen.

 

Så får man ut så mycket som möjligt av konferensen

För att deltagarna ska ha möjlighet att nå de uppsatta målen med konferensen måste de känna sig delaktiga, och det gör man inte om man hela tiden matas med information av någon på en scen. Programmet som sätts ihop får heller inte vara för gediget för då får det istället motsatt effekt och man blir i stället trött och dränerad i stället för inspirerad och fylld av energi. 

 

 

Ett lagom program är därför att föredra och gärna i en bra miljö som kan bidra till kreativa och utvecklande samtal. Genom att förlägga konferensen till en miljö där man även kan få andra upplevelser ökar kreativiteten och förmågan att se bakom de mer invanda mönstren. 

Man kan exempelvis ha sin konferens i Värmdö där man även har möjlighet till naturupplevelser och andra fysiska aktiviteter som kajakpaddling, tennisbanor, samarbetsbanor och mycket mer. Länktips: https://www.xn--konferensvrmd-kfb7y.se/. Saker som dessa hjälper till att skapa en konferens utöver det vanliga och gör det enklare att nå målen.

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning