Frigolitskyltar passar utmärkt inomhus

21 oktober 2020 patrick pettersson

Det är viktigt att exponera sitt varumärke på rätt sätt och med hjälp av frigolitskyltar kan man skapa en 3D skylt på ett enkelt sätt utan att skylten väger för mycket. Frigolit lämpar sig extra bra för stora företagslogotyper då material är så lätt. Frigolit väger lite men är även lätt att arbeta och möjliggör skapande av skyltar i storlekar och former som inte hade varit möjliga i andra material. 

Inomhus frigolitskyltar lämpar materialet sig bäst för och kan exempelvis användas för att sätta upp namnet på en butik i en galleria. Andra användningsområden kan vara att sätta företagets logotyp  på väggen på kontoret eller att man vill ha en effektfull mässkylt som är enkel att ta med sig och flytta runt. Men frigolit är även användbart för att skapa dekorationer inne i en butik eller till och med på en teaterscen, där rekvisita och dekorationer inte sällan snabbt måste kunna  bytas inför nästa akt. 

 

Frigolitskyltar med högblanka yta

Frigolitskyltar skärs till med precision med hjälp av en glödtrådsskärlinje så att ytan blir helt slät. Det kan sedan målas i vilken kulör som helst men man kan även klä frigolitskylten med ett laserskuret akrylplexiglas. Detta ger frigolitskylten eller logotypen en blank och mer exklusiv och högblanka yta. Det går även att kombinera frigolit med andra material som trä, aluminium, plexiglas med mera. Länktips: https://www.scandexpo.se.

Det finns flera företag specialiserade på att tillverka frigolitskyltar. Funderar man på en skylt till butiken, företaget, mässan etc. ska man först jämföra priser. Kontakta därför ett par olika företag och be om en offert innan beställningen görs. Att vända sig till ett företag med många välkända kunder och lång erfarenhet brukar löna sig i längden. Särskilt om man vill ha hjälp eller tips på hur man bäst får sin företagslogotyp att sticka ut och väcka uppmärksamhet. 

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer