Ford har verkstad i Stockholm

17 november 2020 Lily Hansen

Entreprenören Henry Ford grundade sitt bilföretag i USA 1903. Där började man tillverka bilar enligt löpande band-principen, och denna industriella tillverkning var något nytt. Det tog då inte så lång tid att bygga en bil, och efterfrågan var stor på denna nyhet. Ford växte och blev så småningom ett världsberömt bilmärke med tillverkning i många länder.

 

Ford kom till Europa

I Europa började man bygga ihop Fordbilar 1911 och i Sverige startade Fordfabriken i Stockholm år 1930. Huvudkontoret för Europa ligger i Köln i Tyskland. Ett så stort bilmärke behöver förstås service överallt, och man kan självklart också få sin bil lagad på en Ford Verkstad i stockholm. Länktips: https://www.vallentunamotor.se/

En auktoriserad Fordverkstad är förstås experter på just detta bilmärke, så man har de rätta delarna och kunskap om bilmärket in i minsta detalj. Numera kör vi med modern teknologi och bilarna är långt ifrån den gamla T-Ford vi har sett som veteranbil. Det krävs mycket stor kunskap för att laga en bil idag, eftersom teknologin är så avancerad.

 

 

Trygghet med att lämna bilen på rätt verkstad

Det är alltså inte så enkelt längre att laga sina bilar själv, och resultatet blir också bättre och mer hållbart om bilen servas på en auktoriserad verkstad där man har precis de tillbehör och reservdelar hemma som bilen behöver utrustas med.

Dessutom har man ofta annan service också, som till exempel däckhotell, där däcken förvaras mellan däckbytena. Man får tips om när det är dags att skaffa nya däck, och man kan också kika runt bland andra tillbehör och utrustning till bilen som man skulle vilja köpa där.

Det är en stor trygghet för en bilägare att kunna lämna in sin Ford hos en professionell bilmekaniker på en Ford-verkstad. Sedan kan man bara hämta sin nyservade bil och veta att den är i perfekt skick.

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer