Flexibel flyttfirma i Linköping

24 maj 2022 patrick pettersson

editorial

De flesta har blandade känslor inför en flytt. Många gånger upplever man det spännande eftersom ett nytt kapitel i livet startar. Men innan detta kan börja måste man ta sig igenom en hel del praktiska saker som är mindre roliga och som en flytt innefattar. Man ska rensa ut saker som inte längre används eller är trasiga, packa allt man ska ha med sig till den nya bostaden, och ordna med transport och bärhjälp. 

Det är inte konstigt att många upplever en flytt som väldigt stressig. Men det finns hjälp att få då de flesta flyttfirmor idag även kan hjälpa till med att packa, skruva isär möbler, och att packa upp och montera ihop allt igen på den nya adressen. Vill man ändå själv sköta packningen kan man få flyttkartonger levererade direkt till dörren av flyttfirman. För den som själv inte har tillgång till bil kan detta underlätta mycket.

 

flyttfirma Linköping

 

Hur mycket kostar det att ta hjälp med flytten?

Att anlita en flyttfirma behöver inte kosta särskilt mycket eftersom rutavdraget gäller även på flyttjänster. Det finns också en flyttfirma i Linköping som erbjuder flytthjälp till fast pris och som utgår från den budget man har. I lyxvarianten ingår allt som packning, demontering av möbler, flytt och transport, samt uppackning, montering och installation på den nya adressen. Det finns även en mellanvariant där man packar själv och bara får hjälp med att bära och transportera bohaget.

Flyttfirma med studentpris

För studenten med en liten budget eller den som inte har så mycket att flytta, finns det en variant där man själv packar och bär med sina vänner, och endast får hjälp med transporten. Men det gäller att boka flyttfirman i god tid eftersom de bästa snabbt blir fullbokade och då kanske man får nöja sig med någon mindre bra, eller får betala onödigt mycket. 

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer