Bedårande oljemålningar

18 mars 2019 Eva Olsson
Bedårande oljemålningar

Letar du efter vackra oljemålningar behöver du inte leta längre. Hos Mynewart finns så många vackra tavlor så det kan blir svårt att välja. Där hittar du inte bara sköna motiv utan också sköna priser. Tavlorna är billiga med tanke på att det är oljemålningar i högsta kvalité som dessutom är handmålade av skickliga konstnärer.

Förutom att alla tavlor är målade på en duk av mycket hög kvalité, har de också en träram som är mellan 3 och 5 centimeter tjock. Den är försett med krokar som enkelt kan fästas på skruvar eller spikar. Det är med andra ord bara att hänga upp tavlan direkt på väggen när du får hem den.

Här hittar du otroligt vackra mästerverk med färgglada motiv i olika storlek. Men även tavlor med mer dämpade färger i grå nyanser med något eller några inslag av en varm färg.

På Mynewart hittar du förutom naturtrogna och färgsprakande målningar också färgglada porträtt på människor. För den som gillar djurmotiv finns här många roliga och färgrika tavlor att välja bland. Även ett stort utbud med vacker abstrakt konst hittar du här, en konst där inga igenkännbara motiv framträder, utan var och en får ha sin egen tolkning av konstverket och låta fantasin flöda.

Konst skapar liv i hemmet och utan den kan det många gånger kännas som det är något som fattas i inredningen. Om du har ett rum som känns tråkigt kan det få en helt annan karaktär med konst på väggarna.

Det är enkelt att beställa tavlor på nätet och leveranstiden är inte mer än 2-4 arbetsdagar. Dessutom är frakten gratis oavsett hur många tavlor du beställer. För en del stora tavlor kan det ta några extra dagar och där gäller också gratis frakt.

Det roliga är att du även kan beställa en egen specialdesignad målning från en bild som du har.

 

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer