Lämna katten på ett tryggt kattpensionat i Stockholm  

09 oktober 2020 patrick pettersson

Att ha ett husdjur är någonting som alla borde få uppleva. Alla som har ett djur hemma vet vad det innebär, oavsett om det är en hund, katt, undulat, råtta, guppyfisk eller vandrande pinne. Det blir en familjemedlem. Men, även om du älskar din katt mer än någonting annat i världen så ser vårt samhälle och kultur inte riktigt ut på ett sätt som gör att det är möjligt att ta med katten överallt.  

Dessutom kanske det inte heller är lämpligt. En katt kan lätt bli stressad av att resa och tvingas till många nya intryck på samma gång. Därför är det kanske inte världens bästa idé att resa med sin katt om man behöver åka bort ett tag. Det kanske inte heller är det mest praktiska resesällskapet man kan ha med sig, även om man älskar sin pälskling. 

Trygg plats för katten

Men vad gör man då när man ska åka bort och har en katt där hemma? Man kanske inte känner någon som kan ta hand om den. Många hamnar i samma situation och därför finns det kattpensionat där man kan lämna katten medan man är bortrest. Det är en trygg plats för katten där den tas väl om hand och är i goda händer tills du kommer tillbaka igen.  

Ditt ansvar

En katt sägs ha nio liv. Det stämmer inte. Den har ett och den delar sitt liv med dig. Då är det din skyldighet att göra livet så bra du bara kan för din katt. Lämna inte den hemma själv för länge. Låt ett pålitligt kattpensionat hålla katten sällskap när du inte kan finnas till hands. På så vis blir du den bästa matten eller hussen för din katt när du väl är hemma igen. Vill du ha tips på var du kan lämna katten? Här är ett kattpensionat i Stockholm: https://kattochhund.com/  

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer