Kontorsmoduler går snabbt att sätta upp vid behov

26 november 2021 Lily Hansen

editorial

Att arbeta på ett kontor ska vara trivsamt för all personal och det är viktigt att ett kontor känns bekvämt. Ett kontor ska vara rymligt och få plats med både personal och inredning. Ingen som arbetar på ett kontor ska behöva uppleva att det är för trångt. Känslan av att sitta i knät på sin kollega är obehaglig och ingen kan prestera optimalt med en sådan känsla.

Du kanske har ett kontor som är lagomt stort och bekvämt för din personal men plötsligt så händer det någonting. Det börjar gå bättre och bättre för din verksamhet och du måste utöka din personalstyrka rejält. Du måste rekrytera mer personal samt införskaffa fler skrivbord, kontorsstolar med mera. Vad gör du då om du inte får plats med allt i befintliga lokaler? 

 

Med kontorsmoduler får du snabbt och enkelt större kontorsyta

När du behöver större lokaler är en bra lösning att sätta upp kontorsmoduler som du kan hyra så länge du behöver dem. Du får en lokal monterad på plats med så många kvadrat som du är i behov av. Om du vet att ditt behov av lokal sträcker sig över en väldigt lång period kan du överväga att köpa modulerna. 

Modulerna sätts snabbt upp på lämpligt ställe och det går sedan fort att ta bort eller flytta dem. Med kontorsmoduler får du snabbt mer plats åt din personal utan att behöva flytta till större lokaler. Det är en enkel och kostnadseffektiv lösning för dig och ditt företag. 

 

image

 

Modulerna skräddarsys exakt efter dina önskemål och behov

En kontorsmodul kan sättas som utbyggnad av befintlig byggnad eller friliggande på intilliggande mark. Det går även att sätta modulen flera meter upp i luften utmed husfasaden om det är den bästa lösningen. Kontorsmodulen skräddarsys precis som du vill ha den och du får ett kontor med hög kvalitet och bekväm arbetsmiljö. 

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning