Hur du designar din egen New Era keps: Vad du ska tänka på

26 juli 2022 Helen Johansson

editorial

Gör din egna New Era keps.

Det finns många olika sätt att designa en New Era keps. Du kan välja att följa de senaste trenderna eller så kan du skapa en stil som är helt egen. I det här blogginlägget visar vi dig hur du kan designa en New Era keps enligt din ansiktsform och stil. Vi kommer att ge steg-för-steg-instruktioner och vi kommer också att visa dig några exempel på snygga New Era kepsar. Så oavsett om du vill skapa en New Era keps till dig själv eller till någon annan har det här blogginlägget allt du behöver!

new era keps

https://high5shop.se/collections/new-era-caps

Designa enligt din ansiktsform.

Om du har ett runt ansikte är den bästa New Era kepsen för dig en som har en högre krona och en styvare brätte. Detta kommer att ge ditt ansikte mer definition och få det att verka smalare.

Om du har ett ovalt ansikte kan du bära nästan vilken stil som helst av New Era keps. Men om du vill framhäva ditt funktioner, välj en keps med en brätte som är något bredare än din panna. Det ger dig en mer dramatisk look.

Om du har ett fyrkantigt ansikte bör du välja en keps som har en mjukare brätte och en lägre krona. Detta kommer att bidra till att mjuka upp vinklarna i ditt ansikte och få det att verka mer balanserat. Och om du har ett hjärtformat ansikte är den bästa New Era kepsen för dig en med en brätte som är bredare än din panna. Detta hjälper till att balansera ditt utseende och ger dig ett mer feminint utseende.

 

Nu när du vet vilken typ av New Era keps som passar bäst för din ansiktsform är det dags att välja en stil. Det finns många olika stilar av New Era kepsar att välja mellan men det viktigaste är att välja en stil som speglar din personlighet.

När du väl har valt den perfekta new era capen för din ansiktsform och stil är det dags att sätta ihop det hela för att slutföra din look. Tack för att du läste!

Fler nyheter

29 november 2020

Frihet med husbil

19 november 2020

Lätt låsöppning

14 september 2020

Optimering av motorer